Body & Beyond

BODY & BEYOND is the first and only certified studio in Macedonia where you can practice STOTT PILATES®

-18.8%

12 месеци индивидуални тренинзи (12 часа месечно)

MKD 19.200,00
MKD 15.600,00 / месец
-12.5%

6 месеци индивидуални тренинзи (12 часа месечно)

MKD 19.200,00
MKD 16.800,00 / месец
-6.3%

3 месеци индивидуални тренинзи (12 часа месечно)

MKD 19.200,00
MKD 18.000,00 / месец

1 месец индивидуални тренинзи (12 часа)

MKD 19.200,00
-18.2%

12 месеци полу-приватни часови (12 часа месечно)

MKD 13.200,00
MKD 10.800,00 / месец
-13.6%

6 месеци полу-приватни часови (12 часа месечно)

MKD 13.200,00
MKD 11.400,00 / месец
-9.1%

3 месеци полу-приватни часови (12 часа месечно)

MKD 13.200,00
MKD 12.000,00 / месец

1 месец полу-приватни часови (12 часа)

MKD 13.200,00
-18.8%

12 месеци индивидуални тренинзи (8 часа месечно)

MKD 12.800,00
MKD 10.400,00 / месец
-12.5%

6 месеци индивидуални тренинзи (8 часа месечно)

MKD 12.800,00
MKD 11.200,00 / месец
-6.3%

3 месеци индивидуални тренинзи (8 часа месечно)

MKD 12.800,00
MKD 12.000,00 / месец

1 месец индивидуални тренинзи (8 часа)

MKD 12.800,00
-18.2%

12 месеци полу-приватни часови (8 часа месечно)

MKD 8.800,00
MKD 7.200,00 / месец
-13.6%

6 месеци полу-приватни часови (8 часа месечно)

MKD 8.800,00
MKD 7.600,00 / месец
-9.1%

3 месеци полу-приватни часови (8 часа месечно)

MKD 8.800,00
MKD 8.000,00 / месец

1 месец полу-приватни часови (8 часа)

MKD 8.800,00
Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе