Ultimate Beginners Gym Program – Start Your Journey

MKD 3.100,00
inc. VAT 18%

Ultimate Beginners Gym Program – Start Your Journey – е програма наменета пред се, за почетници. Сите оние кои за првпат се запознаваат со вежбање во теретана, но и за оние кои имаат направено поголема пауза од вежбање. Ова е идеална програма за сите, комплетно ќе Ве запознае со сите справи и вежби кои Ви се потребни за да започнете здрав начин на живот и да започнете со физичка активност која ќе Ви го смени значително начинот на живот и ќе ви го подобри секојдневието.

Оваа програма е почетокот кој ќе Ве подготви за да започнете со Weight Loss Програмот, доколку целта ви е да намалите килограми.

За оптимални резултати, доколку сакате да ги намалите килограмите, да ги стопите мастите и да изгледате ФИТ, следен програм со кој треба да продолжите е месецот што следи Month 2 WEIGHT LOSS Workout Plan - FIT BODY START UP.

Бидете истрајни и упорни. Уживајте во процесот до остварување на Вашите цели.

Select and option before adding the product to the cart
Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе