WEIGHT LOSS Workout Plan - FIT BODY START UP

MKD 3.100,00
inc. VAT 18%

WEIGHT LOSS Workout Plan - FIT BODY START UP - е Intermediate програма, наменета за сите оние кои веќе имаат искуство со вежбање во теретана, outdoor fitness и сл. Односно, сите оние кои имале веќе некое време континуирана физичка активност и спаѓаат во Intermediate level.

Оваа програма е идеална за да ја остварите вашата цел доколку целта Ви е да ги намалите килограмите, да ги стопите мастите и да изгледате ФИТ. Програмот е комплетно направен и составен со различни видови на тренинзи кои ќе Ве доведат до Вашата цел.

Спремете се да ја подобрите вашата целокупна физичка способност и Вашиот ФИТ изглед.

Бидете истрајни и упорни. Уживајте во процесот.

Select and option before adding the product to the cart
Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе