ИЗБАЛАНСИРАНА ВЕГЕТАРИЈАНСКА ПРОГРАМА

MKD 2.000,00
inc. VAT 18%

Збогувајте се со митот дека на вегетаријанците им недостасуваат протеини! Откријте ја убавината на избалансираните оброци преку паметно комбинирање на мастите и конзумирање ј.хидрати без грижа на совест.

Целокупна застапеност на есенцијалните микронутриенти.

Select and option before adding the product to the cart

Програмата содржи:

  • воведен состанок (консултација),
  • пристап до план за исхрана со вклучени рецепти,
  • 1 контрола со нутриционист.

Нашите планови се прецизно дизајнирани да обезбедат доволно протеини за вашиот активен животен стил.

Осигурајте се дека вашето тело го добива она што му е потребно за вашиот активен жиботен стил.

Од калциум до железо и пошироко, нашите вегетаријански планови посветуваат посебно внимание на микронутриентите, потребни на вашето телото.

Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе