ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ПРОГРАМА/ДИЕТО-ТЕРАПИЈА ПРИ ПРОБЛЕМИ СО ДИГЕСТИЈА

MKD 4.000,00
inc. VAT 18%

Гастритис, киселински рефлукс, диспепсија, гастропареза

• Анамнеза;

• Упатства за начинот на исхрана;

• Програма за исхранасо рецепти за секој оброк;

• Постојано следење на напредокот со можност за секојдневнии консултации;

• 2 контроли во месецот

Персонализираниот пристап во соработката со клиент нуди можност за следење на состојбата на клиентот и прилагодување на исхраната според симптомите што ги пројавува. На клиентите со дигестивни проблеми потребно им е постојано следење, поради што ваквиот пристап е најидеален за да се дојде до подобрување на здравствената состојба.

Select and option before adding the product to the cart

Гастритис, киселински рефлукс, диспепсија, гастропареза, Иратибилен колон (IBS)...

• Анамнеза;

• Упатства за начинот на исхрана;

• Програма за исхранасо рецепти за секој оброк;

• Постојано следење на напредокот со можност за секојдневнии консултации;

• 2 контроли во месецот

Персонализираниот пристап во соработката со клиент нуди можност за следење на состојбата на клиентот и прилагодување на исхраната според симптомите што ги пројавува. На клиентите со дигестивни проблеми потребно им е постојано следење, поради што ваквиот пристап е најидеален за да се дојде до подобрување на здравствената состојба.

Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе