ПРОГРАМА СО ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПРИСТАП

MKD 3.000,00
inc. VAT 18%

Вашето патување е единствено, а исто така и нашиот пристап! Извлечете корист од персонализираните планови кои беспрекорно се вклопуваат на вашата здравствена состојба и вашиот животен стил.

Поддржани од стручно лице, нутриционист, нашите планови ќе бидат ваш водич кон одржливо губење на тежината и/или градење на навики за менаџирање на одредена здравствена состојба или нејзино целосно надминување.

Select and option before adding the product to the cart

Програмата содржи:

  • Анамнеза,
  • Стратегија и насоки за воведување нови навики,
  • Персонализиран план за исхрана со вклучени рецепти,
  • Можност за секојдневни консултации со нутриционистот,
  • 2 контроли во месецот.

Персонализираниот пристап е нутриционистички најоправдан и има шанси за најдобри резултати кај клиентот во однос на подобрување на здравствената состојба, но и во однос на менаџирање на телесната маса.

Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе