ПРОГРАМА ЗА ФИЗИЧКИ АКТИВНИ ЛИЦА

MKD 2.000,00
inc. VAT 18%

Зголемете ги вашите мускули со извонредни 130 g протеини, кои стратешки сочинуваат 25% од вашиот дневен внес на калории! Постигнете ги вашите фитнес цели со правилен баланс!

Нашиот план за исхрана не се однесува само на протеини. Обезбедуваме разновидна мешавина на хранливи материи, вклучувајќи јаглехидрати и здрави масти, за сеопфатна и урамнотежена исхрана.

Подготвени сте да ги надополните вашите тренинзи? Придружете се на „Ајде да јадеме“ и искусете ја синергијата на вкусот и перформансите во секој залак.

Select and option before adding the product to the cart

Програмата содржи распоред за 15 денови, а се користи 1 месец.

Содржи:

• Краток вовед во програмата – консултација,

• План за исхрана од околу 2200-2300 калории дневно и околу 130 g протеини (25% од вкупните калории),

• Рецепти за секој оброк,

• 1 контрола во месецот.

Програмата ги задоволува нутритивните потреби на здрави лица кои се физички поактивни односно имаат потреба од поголем калориски внес. Лесно Е прилагодлива за сопствените потреби на клиентот и со промена на големината на пропишаните порции може лесно да се зголеми или да се намали калорискиот внес.

Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе