ПРОГРАМА ЗА СЛАБЕЕЊЕ/ПОДОБРУВАЊЕ НА ИСХРАНАТА

MKD 2.000,00
inc. VAT 18%

Без рестриктивни диети!

Уживајте во разновидна вкусна храна додека сè уште ги постигнувате вашите цели за слабеење. Тука сме да ве водиме на патување кое води до трајни промени, а не до краткорочни „резултати“.

Нашиот фокус е на сеопфатна благосостојба, внатрешна и надворешна.

Поддржани од стручно лице, нутриционист, нашите планови ќе бидат ваш водич кон правилен баланс на хранливи материи за одржливо губење на тежината без да го загрозат вашето здравје.

Select and option before adding the product to the cart

Програмата е во стилот на медитеранската исхрана со распоред за 15 денови, која се користи во рамки на соработка од 1 месец.

Содржи:

• Краток вовед во програмата – консултација;

• Програма за исхрана со рецепт за секој оброк-програмата не подлежи на промени;

• 1 контрола во месецот.

Програмата е наменета за здрави лица и целта пред се е да се искористи за поорганизиран пристап во планирање на оброците, да направи ред во исхраната, а притоа да се редуцира телесната маса со зголемен внес на протеини.

Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе