12 месеци - неограничено

MKD 2.500,00 / месец
inc. VAT 18%

Дванаесет месечна фитнес членарина за влез од 06:00 до 22:00 часот.

Во Palestra Fitness Center, можете да добиете искуство со вежбање на целото тело со сите класични фитнес активности и различни групни активности наменети за секое ниво на фитнес. Тимот на фитнес центарот е составен од искусни и сертифицирани тренери, кои нудат широк спектар на часови и советувања кои ќе им помогнат на сите клиенти да ги постигнат нивните фитнес цели, а за оние кои бараат дополнителна мотивација, Palestra Fitness Center нуди и услуги за персонален тренинг. Професионалните фитнес тренери се тука да ви помогнат да ја подигнете вашата фитнес рутина на следното ниво.

Select and option before adding the product to the cart

Со оваа претплата добивате 12 месеци неограничен пристап до објектот и право да ги користите фитнес услугите на Palestra Fitness. Претплатата ќе се наплатува редовно, во еднакви ануитети од 2.500 денари секој месец, во рок од вкупно 12 месеци. Сумите ќе бидат наплатувани од вашата дебитна или кредитна картичка која што ќе ја пријавите при купување на оваа услуга.

Дали можам да ја прекинам претплатата?

  • Претплатата може да се прекине во секое време. Единствениот услов што ќе го имате е да го доплатите износот од 2.000 денари за месечна членарина од 4.500 за месеците во кои што била активна претплатата. Така на пример доколку претплатата била активна 2 месеци и сакате да ја прекинете, ќе треба да доплатите 4.000 денари вкупно.
Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе