Бојан Живковиќ

Образование:

Дипломиран тренер по кошарка 2002 - 2006, универзитет „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ – Скопје, Факултет за физичка култура, насока: Спорт/ Кошарка

Работно искуство:

01.12.2021 – Palestra Fitnes Centar- инструктор

01.07.2021 – 31.08.2021 КФСМ -Репрезентација М 16 Мажи Кондиционен Тренер

17.09.2020 – 31.05.2021 К.К.- Ангели Кондиционен Тренер

15.01.2020 – 15.08.2020 К.К. ФМП Академија кодиционен тренер

16.03.2018 – 15.08.2020 Pro fitness Centar -инструктор

Март-Мај 2013 - Унија на спортски педагози

Истражувач ( Структура и развој на антропометриските, моторните и функционалните димензии и состојбата на поструралниот статус кај учениците од основните училишта во Општина Кисела Вода)

04.11.2011 - Фитнес инструктор и личен тренер

01.10.2010 – 04.11.2011 Fitness Club Fit -инструктор

2007 – 2008 КК Плејмејкер Центар- тренер

2006 – 2007 КК Амак СП - тренер

2005 – 2006 КК ВОДНО САНС - СКОПЈЕ ТРЕНЕР Водно Санс Скопје -тренер

Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе