Евгенија Ризова

Фитнес тренер со повеќе од 6 години искуство во фитнес сферата. Главно работам со жени, а посебно сакам да работам со клиентки кои се во постпартум фазата. Јас сметам дека секој е способен да го изгради своето тело од соништата. Индивидуалниот пристап ќе ни овозможи заедно да работиме на твоите цели, според темпото со кое напредуваш. 

Без разлика дали твојата цел е да намалиш килажа, да се затегнеш или да ја подобриш твојата физичка подготвеност, персонализираната програма ќе ти овозможи поддршка и насока за побрзо остварување на посакуваните цели.

Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе