Legs Burner

MKD 3.100,00
inc. VAT 18%

Четири-дневна фитнес програма за жени со главен фокус на нозе. Ги вклучува сите мускулни групи, распоредени во вкупно 12 тренинзи. Одлична за сите девојки кои сакаат пропорционален и фит изглед.

Select and option before adding the product to the cart
Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе