Muscle mass - beginner

MKD 3.100,00
inc. VAT 18%

Програма за грдење мускулатура, зголемување мускулна маса и тонирање тело за жени.

Програмата е составена од 4 тренинга неделно, вкупно 16 тренинга месечно. Опфатени се сите мускулни групи на целото тело. Најмногу е наменета за жените кои сакаат да изградат голем gluteus и убаво тонирано тело. Се започнувa од една почетна фаза која ќе ве води и ќе ве донесе до посакуваната цел. Тука сум за да ве насочам и помогнам во секое време. Ве очекувам!!!

Select and option before adding the product to the cart
Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе