Фит тренинг програма за жени

MKD 3.100,00
inc. VAT 18%

Тренинг програма за жени, со 3 тренинзи неделно, која вклучува тежински тренинг и кардио.

Поделбата на тренинзи е во следниот редослед:

  • Pull day
  • Push day
  • Leg day

Повеќе од 13 години во светот на фитнесот и боди билдингот од кои 8 години активна работа со клиенти како персонален тренер. Постојан надзор и помош во целиот процес со цел постигнување на посакуваната форма и физичка подготвеност.

Select and option before adding the product to the cart
Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе