Зоки Петрески

Четири - кратен шампион на Македонија во боди билдинг и меѓународен IFBB натпреварувач со следните достигнувања:

2016 – Куп на Македонија – (прво место) 🥇 + апсолутен шампион 🏆

2018 - Куп на Македонија – (прво место) 🥇

2018 – Атлета на Македонија (прво место) - 🥇

2023 - Куп на Македонија – (прво место) 🥇

2023 – Трето место на Балканско првенство🥉

2023 – Трето место на - International IFBB Herkules Grand Prix🥉

Повеќе од 13 години во светот на фитнесот и боди билдингот од кои 8 години активна работа со клиенти како персонален тренер.

Стручна и персонализирана изработка на планови и програми за вежбање и исхрана, постојан надзор и помош во целиот процес со цел постигнување на посакуваната форма и физичка подготвеност.

Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе