Weight Loss and muscle tonus - програма за мажи

MKD 3.100,00
inc. VAT 18%

Weight Loss and muscle tonus– Програма за намалување килограми и воедно тонирање на мускулатура за мажи. Тренинг програма за мажи, со 5 тренинзи неделно, која вклучува функционален и тежински тренинг.

Поделбата на тренинзи е во следниот редослед:

  • Functional day
  • Pull day
  • Push day
  • Leg day
  • Functional

Повеќе од 13 години во светот на фитнесот и боди билдингот од кои 8 години активна работа со клиенти како персонален тренер. Постојан надзор и помош во целиот процес со цел постигнување на посакуваната форма и физичка подготвеност.

Select and option before adding the product to the cart
Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе