Muscle mass - програма за зголемување мускулна маса за мажи

MKD 3.100,00
inc. VAT 18%

Muscle mass- програма за градење мускулатура и зголемување мускулна маса за мажи, составена од 5 тренинзи неделно која го опфаќа целото тело и секоја мускулна партија.

Поделбата на тренинзи е во следниот редослед:

  • Тренинг за гради
  • Тренинг за грб и стомак

– Тренинг за нозе

  • Тренинг за рамо
  • Тренинг за раце

Повеќе од 13 години во светот на фитнесот и боди билдингот од кои 8 години активна работа со клиенти како персонален тренер. Постојан надзор и помош во целиот процес со цел постигнување на посакуваната форма и физичка подготвеност.

Select and option before adding the product to the cart
Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе