-30%

12 месечен програм со пристап до сала

MKD 11.800,00
MKD 8.260,00 / месец
inc. VAT 18%

Дојди во Moves фитнес студио и движи со тим од тренери, физиотерапевти и нутриционисти. Прошири го твоето фитнес искуство и online, преку следење на персонализирана, месечна програма за тренинг и исхрана. Moves експертите се достапни и преку постојаната online чет поддршка.

Select and option before adding the product to the cart

Со оваа претплата добивате 12 месеци неограничен пристап до објектот и право да ги користите услугите на Moves. Претплатата ќе се наплатува редовно, во еднакви ануитети од 8.260 денари секој месец, во рок од вкупно 12 месеци. Сумите ќе бидат наплатувани од вашата дебитна или кредитна картичка која што ќе ја пријавите при купување на оваа услуга.

Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе