-10%

3 месечен програм со пристап до сала

MKD 11.800,00
MKD 10.620,00 / месец
inc. VAT 18%

Дојди во Moves фитнес студио и движи со тим од тренери, физиотерапевти и нутриционисти. Прошири го твоето фитнес искуство и online, преку следење на персонализирана, месечна програма за тренинг и исхрана. Moves експертите се достапни и преку постојаната online чет поддршка.

Select and option before adding the product to the cart

Со оваа претплата добивате 3 месеци неограничен пристап до објектот и право да ги користите услугите на Moves. Претплатата ќе се наплатува редовно, во еднакви ануитети од 10.620 денари секој месец, во рок од вкупно 3 месеци. Сумите ќе бидат наплатувани од вашата дебитна или кредитна картичка која што ќе ја пријавите при купување на оваа услуга.

Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе