Rituals

⏰ Classes at every hour

📌Open from 07:00-21:00

🏋️‍♂️Functional training

⏳ HIIT workout

💪 Upper body

🍑Glutes&abs

🧘Yoga

📱Online booking

👇Book a class

Оваа веб-страница користи колачиња за да осигури дека ќе добиете најдобро искуство на нашиот веб-сајт. Прочитајте повеќе